Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op!

Heeft u een vraag aan Recruflex Uitzendbureau Hardenberg
Heb je vragen over je sollicitatie? Wil je meer weten over Recruflex Uitzendbureau? Je kunt dan het beste contact opnemen met een van onze collega’s dicht bij jou in de buurt.

Heb je een algemene vraag of wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Door onderstaand formulier in te vullen nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook altijd.

CONTACTGEGEVENS

Bezoekadres

Bruchterweg 88
Kantoor 007, Wavinterrein
7772 BJ Hardenberg
KVK: 60676922
Bezoek op afspraak
info@recruflex.nl
tel: 0523-820383

  Op zoek naar een nieuwe vacature in Hardenberg? Recruflex is de specialist op het gebied van duurzame plaatsingen. We helpen je aan de vacature in Hardenberg die goed bij je past. De baan in Hardenberg die we je bieden zijn vaste banen. Dus als je tijdelijk of vast werk zoekt kun je bij ons terecht. De vacatures in Hardenberg en Coevorden die wij bieden worden ingevuld als uitzenden, detacheren of payroll.

  Vacatures in Hardenberg

  Om vacatures in Hardenberg en Coevorden goed te vervullen werken we met goede en betrouwbare opdrachtgevers. Hierdoor worden onze vacatures in Hardenberg en Coevorden ook goed bevallen volgens al onze collega’s. Uitvoerende functies waarvoor wij mensen zoeken zijn onder andere in de bouw, techniek, logistiek, productie en transport.

  Productiewerk vacature in Hardenberg

  Via ons vind je altijd werk in de productie. In Hardenberg en de regio zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste kandidaten voor verschillende mooie bedrijven in Hardenberg. Als je tijdelijk werk zoekt, dan hebben we ook mogelijkheden. Vooral als je vast werk zoekt kunnen wij je ook helpen aan een baan die bij jou past. Schrijf je snel in: https://www.recruflex.nl/inschrijven

  Logistieke vacature in Hardenberg

  Logistieke vacatures in Hardenberg vind je bij ons. Via Recruflex vind je altijd werk in de logistiek, zoals bijvoorbeeld: Order Picker, heftruckchauffeur, teamleider, supervisor of andere passende banen in de logistiek. Daarom zoeken we naar ervaren en minder ervaren mensen, zodat we vacatures bij de groeiende bedrijven in Hardenberg kunnen vervullen.

  Techniek vacature in Hardenberg

  In Hardenberg en gemeente zijn we continu op zoek naar technisch personeel. Onze technische vacatures gaan van draaier tot timmerman, van metaal tot productie en nog veel meer vacatures in de omgeving Hardenberg. Ben jij gewoon handig, dus heb je technische hobby’s en ben jij op zoek naar leuke uitdagingen kijk dan bij onze technische vacatures. https://www.recruflex.nl/vacatures

  Vakantiewerk vacatures in Hardenberg

  Via ons vind je vakantiewerk in Hardenberg. Misschien wil je werken in Hardenberg en omgeving en zoek jij mooi vakantie werk of een bijbaan. Omdat je spaart voor vakantie of om een extra biertje te kunnen kopen als de bar weer open is? Schrijf je dan even in, zodat we contact met jou op kunnen nemen. Als jij een logistieke bijbaan zoekt, dan gaan we graag voor jou aan de slag. https://www.recruflex.nl/contact

  Uitzendbureau in Hardenberg, Recruflex heeft een vacature in Hardenberg

  Ben je op zoek naar een leuke baan? Bij een goed uitzendbureau dat zich maximaal inzet om voor jou een leuke baan te vinden? Bij een werkgever die bij jou past? Dan zit je bij Recruflex Uitzendbureau helemaal goed. Bij Recruflex Uitzendbureau Hardenberg hebben we de vacature voor je. Recruflex Uitzendbureau Hardenberg zijn wij altijd op zoek naar de juiste match. Personeelsbeleid is nou eenmaal de juiste medewerker op de juiste tijd en juiste plek. De basis van HRM.

  Volgen van cursussen bij Recruflex in Hardenberg

  Voor de vacatures in Hardenberg biedt hét uitzendbureau in Hardenberg, Recruflex uiteraard ook leerwerk vacatures in de vorm van scholing en training. Onze banen in Hardenberg zijn bij grote bedrijven, maar we hebben ook banen bij kleinere bedrijven. Belangrijk bij Recruflex is: specialisme, duurzaam en professioneel zijn. Door één vast contactpersoon te hebben bij Recruflex Hardenberg proberen we de vacature in Hardenberg zo snel mogelijk voor langere tijd in te vullen.

  Baan en vacature in Hardenberg

  Vacatures in Hardenberg zijn voor langere tijd. Hierdoor zijn onze werknemers erg belangrijk. Daarom zijn zij ambassadeurs, omdat ze Recruflex vaak aanbevelen. Via ons kun je ook tijdelijk werk krijgen. Dit kan bijvoorbeeld orders picken of productiewerk zijn. De banen zijn allemaal te vinden op onze website www.recruflex.nl/vacatures. Je mag altijd een afspraak maken om je wensen eens goed door te nemen.

  Uitzendbureau Hardenberg, Recruflex kent de weg in Hardenberg

  Recruflex Uitzendbureau Hardenberg kent de werkgevers en de bedrijven in de directe omgeving.

  Omdat wij vinden dat je zo dicht mogelijk bij huis kan werken en of kan thuiswerken, zoeken we werk in de buurt van Hardenberg. Dit voor jouw werk-privé balans erg belangrijk. Omdat er meer is dan werken alleen.

  Een goede match met de juiste werkgever zorgt ervoor dat je vrolijk naar je werk gaat en dat je een vaste baan krijgt Ook als je Wajong hebt helpen we je graag aan een perfecte baan.

  Uitzendbureau Hardenberg, Recruflex staat voor kwaliteit

  Wij nemen de tijd voor een gesprek met jou, om je te leren kennen en te horen wat je zoekt en wat jouw kwaliteiten zijn. Met deze kennis kunnen wij gericht op zoek naar een passende baan. Als je eenmaal aan het werk bent dan hoor je bij onze klant. Je krijgt werkkleding van onze klant. Daarom voel je je snel thuis in je werk.

  Recruflex Uitzendbureau Hardenberg kiest voor logistiek, productie en techniek

  Ben jij gemotiveerd en enthousiast en heb je een opleiding in de productie, de bouw, techniek of logistiek, dan is de kans groot dat wij een baan voor jou hebben. Maar ook voor ander werk kun je bij ons terecht. Je bent altijd welkom! Ook voor Loopbaanadvies ben je welkom.

  Recruflex heeft altijd nieuwe vacatures in Hardenberg.

  Voor al onze klanten zoeken we beschikbare medewerkers die passen bij vacatures in Hardenberg. Recruflex heeft ook de leukste vacatures. Dat komt omdat we werken met de mooiste bedrijven in de regio Hardenberg. Nieuwe banen vind je daarom bij ons. Onze vacatures zijn erg divers, waardoor er altijd genoeg keuze is. We hebben banen in de techniek, logistiek, productie infra, bouw en nog veel meer. Doordat we over een brede kennis beschikken, kunnen we altijd iets voor jou betekenen. Ook hebben we administratieve vacatures en vacatures in de metaalbewerking. Solliciteren kan via onze inschrijfpagina. Zien we je snel? https://www.recruflex.nl/inschrijven