Klanten Medewerkers

Uitzendbureau Hardenberg: Over Recruflex

Recruflex Uitzendbureau Hardenberg

Recruflex Payroll Hardenberg staat voor flexibiliteit, kennis en kunde en ten alle tijde paraat om direct te kunnen schakelen. Wel degelijk anders dan de reguliere bureaus. Wat Recruflex Uitzendbureau Hardenberg onderscheidt van de rest van de markt, is gericht recruitment op alle niveaus. In een kortcyclische economie als in Nederland, is het noodzaak om flexibel mee te kunnen bewegen met de conjunctuur. Recruflex Uitzendbureau Hardenberg kijkt vooruit en zoekt verder waar een ander stopt. Zo kijken we naar de mens achter de Cv, bespreken we hobby’s en persoonlijke drijfveren, waardoor een niet voor de hand liggende match toch vaak de juiste blijkt te zijn. Door jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling weten klanten Recruflex Uitzendbureau Hardenberg te vinden voor oplossingen op maat. Direct meer weten? https://recruflex.nl/contact/ Voor vacatures in de zorg kijk dan bij https://www.vivare.nl

Ga voor werken in de zorg naar Vivacare:

Payroll

Kies voor de payroll oplossing van Recruflex Uitzendbureau Hardenberg als u soepel wilt meebewegen met veranderingen in de markt, uw organisatie of wet- en regelgeving. Bekijk de mogelijkheden of bel direct. Recruflex Payroll biedt vele voordelen. Ontzorgen, risicobeperking en flexibiliteit staan centraal. U doet uw eigen werving en selectie, Recruflex Payroll Hardenberg doet de rest. Uw medewerker krijgt waar hij recht op heeft, namelijk een arbeidsovereenkomst met een beloningsregeling conform uw eigen bedrijfsregeling/cao. Zo houdt u meer tijd over voor uw kernactiviteiten.

Voor Payrolling is Recruflex Uitzendbureau Hardenberg de partij bij uitstek! Stel, omdat het nu toch echt te druk begint te worden voor u alleen besluit u personeel aan te nemen. Maar u heeft niet veel kennis over de CAO, loonadministratie, contracten, ziekte en pensioenen. Of u heeft juist al een mooi team voor aan de slag, maar u ziet dat er wel érg veel regelwerk, wetgeving en risico’s bij komen kijken. Herkent u dit? Dan is payrolling de ideale oplossing voor uw bedrijf. Deze optie is er voor nieuw personeel, maar ook indien u medewerkers wilt behouden na een tijdelijke periode, maar u de risico’s van vast personeel te groot vindt.

Uitzenden

Wilt u als organisatie direct in staat zijn pieken op te vangen, vervanging bij ziekte te hebben of groeit uw bedrijf dusdanig dat u extra capaciteit nodig heeft? Dan is uitzenden een goede optie. Met één telefoontje of app doet u uw aanvraag en Recruflex Uitzendbureau Hardenberg neemt contact met u op om een profiel op te stellen en een beeld te maken van uw ideale medewerker. Vervolgens gaan wij voor u op zoek, waarbij we diverse systemen en ons uitgebreide netwerk inschakelen. U kunt op Recruflex Uitzendbureau Hardenberg rekenen bij het rekruten en uitzenden van de juiste kandidaat. U kunt rekenen op 100% inzet!

Detacheren

Mocht u na een bepaalde uitzendperiode of meteen vanaf dag één de kandidaat zekerheid willen bieden, en anderzijds in uw bedrijf de zekerheid willen van een ervaren kracht? Dan is detacheren een goede mogelijkheid. We spreken vooraf een bepaalde duur van opdracht, contract en/of project af, waarbij Recruflex Uitzendbureau Hardenberg de medewerker voor een bepaald aantal uren in dienst neemt en bij u “tewerkstelt”. Na deze periode wordt er besloten of de overeenkomst aan het einde van de looptijd verlengd gaat worden. De kosten zijn vooraf duidelijk en transparant evenals de duur en verwachtingen. Recruflex Uitzendbureau Hardenberg zorgt voor een juiste administratieve afhandeling.

Werving & Selectie

Recruflex Uitzendbureau Hardenberg weet als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste medewerkers. We zetten ons netwerk en uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt in om tot de juiste match te komen. Met het grootste aanbod van kandidaten vinden wij de medewerker die past in uw bedrijf. Wat u nog meer kunt verwachten?

  • kennis van meer dan 25 branches
  • een effectief werving- en selectieproces
  • mogelijkheid tot uitgestelde werving en selectie voor meer zekerheid
  • een landelijk netwerk
  • heldere afspraken en resultaten

Recruitment & Advies

Recruitment wordt vaak onderschat. Veelal is hier veel tijd mee gemoeid en hebben uw HR medewerkers andere taken die prioriteit behoeven. Recruitment doe je er niet even bij, dat is een vak apart en is alleen effectief als er ruimte en focus is. In de huidige arbeidsmarkt is er extra inspanning nodig om die kandidaat die u zoekt, te vinden. Hiervoor kunt u Recruflex Uitzendbureau Hardenberg inschakelen. Recruflex Uitzendbureau Hardenberg zet de lijnen breed uit en maakt gebruik van een landelijk netwerk om uw ideale kandidaat te vinden. Interim recruitment behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor zal er eerst een grondige kennismaking met u en uw organisatie plaatsvinden om een goed beeld te vormen. De “zachte” eisen en tertiaire arbeidvoorwaarden zijn vaak belangrijker dan ze lijken. Vooraf worden de voorwaarden besproken zodat verrassingen voorkomen worden.

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures en ontwikkelingen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.